Du er her:

Isoli

Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du finder masser af dejlige kvaliter og designs. 

HOTTESTE PRODUKTER

Isoli

Price range
125DKK145DKK
Farve
Kvalitet
Mønster
Egenskaber
Certifikat
Jersey / Fast

Isoli

Gå på opdagelse i vores store udvalg af isoli, også kendt som jogging. Vores isoli på denne side er med print og i forskellige kvaliteter, de har dog alle det tilfældes at de er økotex mærket og af kraftig kvalitet.

Der er fokus på både prisen og kvaliteten, så du ikke skal bekymre dig om at finde bedre stof til bedre priser.

Udvalget

Udvalget består af en bred palette fyldt med farverige og lækre print, i top kvalitet. Der er noget for en hver smag. Om du er på jagt efter et sødt print til den lille, eller du vil have den mest unikke kjole, er du kommet til det rigtige sted.

Hvis du undrer dig over at vi ikke har ensfarvet isoli kan vi godt forstå dig. Vi har valgt at sælge den lidt tyndere kvalitet af isoli der går under betegnelsen French Terry men som derimod har en masse andre lækre egenskaber.

Vi kan dog godt skaffe den kraftige kvalitet i ensfarvet, så hvid det er den du har brug for er du mere end velkommen til at skrive til os.

Vi har skrevet en guide til dig der er i tvivl om forskellen på Isoli og French Terry. Derudover finder du helt sikkert også nogle brugbare tips 😉

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående kvaliteten og produktionen af varerne, er du mere end velkommen til at skrive til os. Så hjælper vi dig gerne med hvad enten det er råd, vejledning eller bare noget generelt.

Skriv til os her: Jeanettemai