Du er her:

Musselin

Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du finder masser af dejlige kvaliter og designs. 

HOTTESTE PRODUKTER

Musselin

Price range
65DKK80DKK
Farve
Kvalitet
Mønster
SE ALLE
Egenskaber
SE ALLE
Certifikat
Jersey / Fast

Musselin

Musselin, muslin eller malmal, kært barn har mange navne og hvad angår dette stof, er det heller ikke anderledes. Musselin bliver produceret i mange forskellige kvaliteter, men fælles for dem alle er at, det er et forholdsvis billigt stykke stof.

Men hvad er dét helt præcist og hvordan kan det bruges?

Musselin er ensbetydene med fint-vævet, åndbart stof. Stoffet siges at have sin haft oprindelse i Bangladesh i midten a middelalderen. Det er dog først noget vi har opdaget senere. Oprindeligt troede man at stoffet havde sin oprindelse i den irakiske by Mosul, deraf navnet.

Stoffet er én af de reneste, mest simple, bløde, i vores opfattelse, den mest perfekte type stof i verden.

Vi tilbyder derfor 16 forskellige motiver og farver, i god kvalitet. Der vil løbende blive opdateret med nye designs, men du kan være sikker på at det altid vil holde den samme kvalietet.

Hvad kan dét bruges til?

Musselin bliver ofte anvendt til gardiner, sengetøj og tøj: kjoler, sarafaner, stofbleer, bluser og trøjer, sweatere og sjaler, shorts og lette bukser og listen fortsætter langt endnu…

Det er altså kun fantasien der sætter grænser.

I et varmt klima er stoffet uundværligt, da det er åndbart. I Indien og mellemøsten syes der sårgar arbejds-overalls af stoffet.


Udover udelukkende at bestå af naturligt materiale, er vores musselin også økotex-certificeret. Der er altså ikke brugt skadelige kemikalier til forarbejdning. Derfor er det et oplagt valg til små børn eller personer med sart hud.

Du kan læse mere om økotex-mærket lige her: økotex