Du er her:

Mundbind

Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du finder masser af dejlige kvaliter og designs. 

HOTTESTE PRODUKTER

Mundbind

Price range
2DKK125DKK
Farve
Kvalitet
Mønster
Egenskaber
Certifikat
Jersey / Fast
Hvid elastik...
DKK2.00 pr. m DKK1.00
Sort elastik...
DKK2.00 pr. m DKK1.00

Mundbind er måske noget vi skal vænne os til, i hvert fald en stund. Vi har derfor søgt efter det bedste stof og tilbehør til dit mundbind. Lav din egen maske og sæt et unikt præg på en unik tid. Du får derfor her, det bedst egnede stof og tilbehør til din genanvendelige maske.

De 3 vigtigste komponenter til dit mundbind: 

  1. Vi har et bredt udvalg af almindelig bomuldslærred og poplin, der egner sig godt til enten yder eller inderside, på din maske.

Som noget helt nyt har vi fået antibakterielt poplin, i vores sortiment. Det betyder altså at stoffet egner sig endnu bedre til din maske. Stoffet er dog ikke kun antibakterielt, men også vandafvisende, hvilket er en vigtig faktor, ved genanvendelige mundbind / masker.

Som altid er stoffet oekotex-certificeret, så du stadig ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

2. Vi har elastik i 5 mm der er ideelt at bruge. Elastikken kan vælges i enten sort eller hvid. Elastikken er nem at arbejde med og er meget billig.

3.  Som mellemfoer kan vi anbefale VLIESELINE ILC 151 MASK, der er specielt udviklet til lige netop dette formål. Det er dog vigtigt at understrege det ikke er godkendt til medicinsk brug.

Stoffet til din maske kan selvfølgelige vaskes på 60° og det samme kan alle andre komponenter, du finder i denne kategori. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål angående kvalitet eller sy teknisk kunnen. Uanset, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan også finde mere information omkring mønster, evidens og fakta ved at klikke på følgende link:

Til den øvede:

Til begynderen:

Disse links er anbefalet af sundhedsmyndigheder i forbindelse med at sy sit eget mundbind

OBS: hverken stoffet eller filteret er CE godkendt, af de danske myndigheder, til mundbind.