Du er her:

Jersey

Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du finder masser af dejlige kvaliter og designs. 

HOTTESTE PRODUKTER

Jersey

Price range
50DKK159DKK
Farve
Kvalitet
Mønster
SE ALLE
Egenskaber
SE ALLE
Certifikat
Jersey / Fast

Jersey stof metersalg

Jersey stof som metervarer. Her finder du starten på dit næste kreative projekt hvad end det skal være stort eller småt.

Langt størstedelen af vores jersey, er i kvaliteten bomuld 95% og lycra 5%. Stoffet er super nemt og lige til at bruge. Så hvad end du er nybegynder, eller en garvet syerske, er vi sikre på at du finder noget der falder i din smag.

Du kan vælge imellem næsten 400 forskellige varianter, som alle er solgt i metermål.

Fordele ved jersey: 

  1. Stoffet har en god naturlig evne til at ånde
  2. Holdbarheden er særdeles god og der vil gå lang tid før farve og print begynder at blegne
  3. Hvis du er begynder inden for syverdenen er jersey stof det helt rigtige valg for dig. Det er et nemt materiale når der skal syes en ny kjole eller t-shirt.
  4. Anvendelses mulighederne kan ikke tælles på én hånd. Når det kommer til jersey stof, er det kun fantasien der sætter grænser.

De mest populære kategorier er:

ØKOTEX

Alt vores jersey stof er økotex mærket så du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Økotex mærket er garant for god kvalitet og så er du sikker på at der ikke er brugt skadelige kemikalier i produktionen af stoffet. Alt vores jersey stof kan derfor anvendes til børn og personer med sart hud.

Er du blevet nysgerrig og vil gerne vide mere omkring økotex mærket kan du gøre det her: Alt om økotex

GOTS

Vi forhandler udover stof med økotex mærket også stof der er GOTS certificeret. Mærket betyder at materialerne der er anvendt er økologiske materialer hele vejen igennem produktionskæden. Vil du vide mere om dette certifikat, kan du se mere her