Du er her:

Bomulds Jersey

Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du finder masser af dejlige kvaliter og designs. 

HOTTESTE PRODUKTER

Bomulds Jersey

Price range
50DKK155DKK
Farve
Kvalitet
Mønster
SE ALLE
Egenskaber
SE ALLE
Certifikat
Jersey / Fast

Bomulds Jersey som metervarer.
Gå på opdagelse i vores store udvalg af stof i bomulds jersey. Du finder masser af motiver og mønstre som altid er i god kvalitet

Der er fokus på både prisen og kvaliteten, så du ikke skal bekymre dig om at finde bedre stof til bedre priser.

Udvalget består af en bred palette fyldt med farverige og lækre print, i top kvalitet. Der er noget for en hver smag. Om du er på jagt efter et sødt print til den lille eller du vil have den mest unikke kjole, er du kommet til det rigtige sted.

Mønstret Jersey er både godt til nybegynderen og den garvede syerske. Du får altså stof der holder, på både prisen og kvaliteten.

Se stoffets kvalitet og vaskeanvisning under hvert enkelt produkt. Er du i tvivl om vaskeanvisningen kan du derfor altid finde den ønskede information. Hvis du stadig er i tvivl kan du læse vores indlæg om de mange forskellige vaskesymboler lige her: Hvad betyder vaskesymbolerne?

Hvis du har spørgsmål angående kvaliteten og produktionen af varerne, er du mere end velkommen til at skrive til os. Så hjælper vi dig gerne med hvad enten det er råd, vejledning eller bare noget generelt.

Skriv til os her: Jeanettemai

Er du i tvivl om hvad stoffet kan bruges til? se –> Hvilket type stof skal jeg vælge? eller Hvad betyder de forskellige begreber?