Du er her:

Hør

Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du finder masser af dejlige kvaliter og designs. 

HOTTESTE PRODUKTER

Hør

Price range
89DKK95DKK
Farve
Kvalitet
Mønster
SE ALLE
Egenskaber
SE ALLE
Certifikat
Jersey / Fast

Hør

Mangler du et godt naturprodukt til dit næste sy projekt? Så er du kommet til den helt rigtige side.

Vi har et udvalg af 63 forskellige farver i hør, så du kan finde den helt rigtige farve. Du kan købe det i metermål, dog er minimums længden 0.5 m.

Hørs kvaliteter

Stoffet er består af natur fiber og det er komfortabelt og holdbart. Da hør er et naturmateriale er det også miljøvenligt.

Det er dobbelt så stærkt som bomuld, men har stadig den samme behagelighed. Stoffet har en god absorberingsevne, hvilket gør hør til det oplagte valg når der skal laves sportstøj.

Materialet er i sig selv anti-statisk, hvilket vil sige at det ikke giver stød. Stoffet er også anti-bakterisk, der gør at svedlugt og andre dårlige lugte ikke sætter sig fast i stoffet. Det bliver derfor også hyppigt anvendt til forbindinger af skader mm. Hør er også særdeles allergi venligt, da det er er lavet af 100% naturmateriale, der gør stoffet til at godt valg hvis du har sensitiv hud.

Derudover er stoffet også økotex mærket, hvilket betyder at der ikke er brugt skadelige kemikalier i produceringen af stoffet. Du kan læse mere omkring økotex mærket her – Økotex